Το PORTARATHLON ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ

Το 1ο Διεθνές Μίτινγκ Συνθέτων Αγωνισμάτων, με την ονομασία «Portarathlon», σημείωσε μεγάλη επιτυχία στο νησί της Νάξου, αφήνοντας, τους διοργανωτές ιδιαίτερα ικανοποιημένους από την συνολική υλοποίηση της διοργάνωσης, και τους αθλητές και προπονητές ενθουσιασμένους από τη συμμετοχή τους.
Συγκεντρώθηκαν μερικοί από τους καλύτερους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες στο Δέκαθλο και στο Έπταθλο αντίστοιχα καθώς και αξιόλογοι Ευρωπαίοι πρωταθλητές και πρωταθλήτριες. Οι συμμετοχές αυτές είχαν ως αποτέλεσμα εξαιρετικές ατομικές επιδόσεις και ρεκόρ σταδίου τα οποία σημειώθηκαν κατά την διάρκεια των διήμερων αγώνων.

Η αυλαία του «Portarathlon», το οποίο φιλοξενήθηκε στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο στη Χώρα της Νάξου, μπορεί να έπεσε, αλλά για να πετύχει η διοργάνωση χρειάστηκε η βοήθεια και η στήριξη πολλών φορέων, χορηγών, υποστηρικτών και άλλων συντελεστών που βοήθησαν στην επιτυχία αυτή.
Η Οργανωτική Επιτροπή του «Portarathlon» θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους ήταν αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια, δίνοντας την ευκαιρία στους διοργανωτές να προετοιμάζονται ήδη για την επόμενη χρονιά και το 2ο Διεθνές Μίτινγκ Συνθέτων Αγωνισμάτων.

Το «Portarathlon» ευχαριστεί:
Τους συνδιοργανωτές: Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την ιδιαίτερα σημαντική συμβολή της, ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ, Δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων και ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ Νάξου

Τους φορείς υπό την αιγίδα των οποίων πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες: ΣΕΓΑΣ, Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, και ΕΟΤ.

Τους χορηγούς: Τις ακτοπλοϊκές εταιρείες Blue Star Ferries και Fast Ferries, την εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων Sixt, την εταιρεία δημιουργίας ιστοσελίδων CasperWeb, τους τοπικούς χορηγούς: το καφέ Χόβολη, το εστιατόριο, τα Κουτελιέρης Markets και τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Νάξου.

Ακόμη τους υποστηρικτές: Τα ξενοδοχεία Naxos Holidays και Naxia Mare, το beach-bar Yazoo, την εμπορία ξυλείας ΝΙΜΑΚ, το ανθοπωλείο Βαλλέτας, τους χορηγούς επικοινωνίας: SportCyclades, NaxosTimes, NaxosPress, Κοινή Γνώμη,  Aegean Voice, Μεσόγειος στο Κόκκινο, Volcano TV και την Κυκλαδική.

Τέλος, οι διοργανωτές ευχαριστούν ιδιαίτερα για την πολύτιμη βοήθειά του τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Επιχειρήσεων Μαζικής Εστίασης «Φιλοξενία», που φρόντισε για τη σίτιση όλων των αποστολών που μετείχαν το Σαββατοκύριακο 2-3 Ιουνίου στο «Portarathlon».

Το «Portarathlon» διοργάνωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού και του ΕΟΤ.
Για περισσότερες πληροφορίες
www.portarathlon.gr
www.facebook.com/portarathlon/
www.instagram.com/portarathlon