ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΟΥ

H Ομάδα Έργου του PORTARATHLON αποτελείται από εξειδικευμένους επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία στην διοργάνωση αθλητικών γεγονότων. Καθένας και καθεμία ξεχωριστά είναι άτομα με όραμα, νέες ιδέες και ευρηματικότητα. Με συλλογικό πνεύμα, είναι απόλυτα αφοσιωμένοι στο να διοργανωθεί ένας από τους καλύτερους αγώνες στίβου.

Δημήτρης Πάππας. Διευθυντής

Ο Δημήτρης γεννήθηκε στην Αθήνα, εργάστηκε στην Νέα Υόρκη για λίγα χρόνια και ζει στη Μύκονο από το 2001. Ως πρώην πρόεδρος και νυν Αντιπρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ, είναι πραγματικά με μια βαλίτσα στο χέρι: ταξιδεύει συνεχώς από νησί σε νησί για την οργάνωση αθλητικών αγώνων, την υποστήριξη των τοπικών συλλόγων και την δημιουργία συνεργασιών ώστε να προαχθεί ο κλασσικός αθλητισμός στις τοπικές κοινωνίες και να αναδειχθεί η σημασία του. Του αρέσει να μελετά, γι’ αυτό και έχει πολλά πτυχία! Του αρέσει επίσης ο στίβος, γι’ αυτό και οργανώνει το PORTARATHLON!

Πέτρος Σιδερής. Τεχνικός Σύμβουλος

Ο Πέτρος είναι το νεότερο μέλος της ομάδας μας! Πρώην αθλητής του ύψους και λάτρης του κλασσικού αθλητισμού, ο Πέτρος είναι ο Τεχνικός Σύμβουλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ. Αποφοίτησε από το ΤΕΦΑΑ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου και έχει παρακολουθήσει ένα μεγάλο αριθμό επαγγελματικών σεμιναρίων για όλες τις πτυχές του αθλητισμού. Έχει εργαστεί ως προπονητής και γυμναστής για πολλά χρόνια. Ζει και εργάζεται στη Νάξο, οπότε η συνεισφορά του είναι η πιο σημαντική!

Δημήτρης Χαλβατζάρας. Τεχνικός Διευθυντής

Ο Δημήτρης είναι ο ειδικός μας στο στίβο. Η μακρά εμπειρία του στην οργάνωση και στο συντονισμό μεγάλης κλίμακας αθλητικών συναντήσεων (όπως οι Παραολυμπιακοί Αγώνες το 2011, ο Μαραθώνιος και Ημιμαραθώνιος της Αθήνας και όλα τα Εθνικά Πρωταθλήματα του ΣΕΓΑΣ) εγγυάται την ομαλή και επιτυχημένη διεξαγωγή του PORTARATHLON. Διαθέτει επίσης εξαιρετικά σημαντική εμπειρογνωμοσύνη με βάση τις κορυφαίες θέσεις από τις οποίες έχει υπηρετήσει τον κλασσικό αθλητισμό σε τεχνικό, λειτουργικό και διοικητικό επίπεδο στον ΣΕΓΑΣ.

Δέσποινα Πάκου. Αθλητικός Σύμβουλος

Η Δέσποινα, 9 φορές Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο Έπταθλο, είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και μια πεπειραμένη καθηγήτρια φυσικής αγωγής στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Διακεκριμένη αθλήτρια και πολλάκις Πανελληνιονίκης στο άλμα εις μήκος, έχει συνεργαστεί ως γυμνάστρια και προπονήτρια με μεγάλα αθλητικά σωματεία και το ΣΕΓΑΣ. Μια πλειάδα αθλητριών στίβου έχουν διακριθεί κάτω από τις προπονητικές οδηγίες της Δέσποινας, χάριν στις γνώσεις και στο ζήλο της.

Δημήτρης Τσαρτσάλης. Υπεύθυνος κριτών

Ο Δημήτρης είναι το αρμόδιο μέλος της ομάδας για το πιο κρίσιμο μέρος της διοργάνωσης: επιδόσεις και μετρήσεις. Με μακρά εμπειρία στο στίβο ως τεχνικός σύμβουλος και ως κριτής, είναι σήμερα πρόεδρος του Συνδέσμου Κριτών Κλασσικού Αθλητισμού Κυκλάδων και γενικός γραμματέας της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ. Αποφοίτησε από τα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης και εργάζεται ως καθηγητής φυσικής αγωγής στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Έχει επίσης εργαστεί ως Τεχνικός Σύμβουλος στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ.

Γιάννης Ξενάκης. Υπεύθυνος εθελοντών

Ο Γιάννης είναι το υπεύθυνο μέλος μας για το πιο ανιδιοτελές μέρος των διοργανώσεων: τους εθελοντές και τις εθελόντριες. Είναι ενεργός με διάφορες ιδιότητες στον αθλητισμό από όταν ήταν παιδί στις Κυκλάδες. Με μια πλειάδα διακρίσεων στο Πένταθλο και την ξιφασκία σε Πανελλήνιους, Βαλκανικούς, Ευρωπαϊκούς και Διεθνείς Αγώνες και μια μακρά εμπειρία ως προπονητής και κριτής τόσο στο στίβο όσο και στην ξιφασκία, θα συμβάλει τα μέγιστα στο PORTARATHLON!