Η AVANCE ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ PORTARATHLON

Η Οργανωτική Επιτροπή του Portarathlon καλωσορίζει την Avance Rent a Car στην οικογένεια των χορηγών της διοργάνωσης που έχει στόχο να δημιουργήσει έναν αγώνα σημείο αναφοράς για το Δέκαθλο και το Έπταθλο.
Τα λόγια της εταιρείας για το meeting μας δίνουν χαρά και δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, που ξεκίνησε πέρσι, για να κάνουμε τις Κυκλάδες και τον στίβο ακόμα πιό αγαπητά σε όλους, αθλητές και θεατές.

“Είναι ιδιαιτέρως συναρπαστικό για την εταιρεία μας να αποτελεί κομμάτι της χορηγικής οικογένειας του Portarathlon και περιμένουμε με ανυπομονησία το meeting συνθέτων αγωνισμάτων στίβου, γνωρίζοντας ότι θα χαρίσει σε αθλητές και μη στιγμές συγκίνησης και χαράς για δεύτερη συνεχή χρονιά .
Τα υψηλά ιδανικά που αντιπροσωπεύουν τόσο το δέκαθλο ανδρών όσο και το έπταθλο των γυναικών εκφράζουν απόλυτα την εταιρεία μας, η οποία δίνει ιδιαίτερη σημασία την ποιότητα των υπηρεσιών, έχοντας ως στόχο να μετατρέψει την κάθε ενοικίαση σε μια μοναδική εμπειρία για τους πελάτες της.
Η Avance Rent a Car είναι ελληνική εταιρεία και σε αντίθεση με την τάση της εποχής και της εσωστρέφειας που επικρατεί, στηρίζει διοργανώσεις όπως το Portarathlon καθώς αποτελεί μια πρωτοβουλία που προάγει το ευ αγωνίζεστε και ταυτόχρονα προβάλλει την χώρα μας παγκοσμίως.

Με εκτίμηση,

Διεύθυνση Marketing Avance Rent a Car”

Ευχαριστούμε Avance

Για περισσότερες πληροφορίες
www.portarathlon.gr
www.facebook.com/portarathlon/
www.instagram.com/portarathlon